Camdaki Kız'daki Sedat'ın gerçek ailesi! Benzerlikleri herkesi çok şaşırttı

Camdaki Kız'daki Sedat'ın gerçek ailesi! Benzerlikleri herkesi çok şaşırttı
Camdaki Kız dizisinde Sedat karakterine can veren Feyyaz Şerifoğlu'nun gerçek ailesi ilk kez ortaya çıktı. Feyyaz Şerifoğlu'nun ailesini görenler benzerlik karşısında çok şaşırdılar

Feyyaz Şerifoğlu'nun canlandırdığı Sedat karakteriyle Camdaki Kız dizisinde dikkatleri üzerine çeken genç oyuncunun gerçek hayatı da merak konusu oldu. Son günlerde ise Feyyaz Şerifoğlu'nun gerçek ailesi ilk kez ortaya çıktı. Bu durum, izleyicileri ve hayranlarını oldukça şaşırttı.


Feyyaz Şerifoğlu'nun ailesini görenler, oyuncunun ailesiyle olan benzerlik karşısında oldukça şaşırdılar. Oyuncunun ailesiyle olan bu benzerlik, izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Camdaki Kız dizisinin başarılı oyuncusu Feyyaz Şerifoğlu'nun ailesiyle olan bu benzerlik, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

Üç sezon boyunca Camdaki Kız dizisi fırtınalar estirmişti. Dizide 'Sedat' karakterine can veren Feyyaz Şerifoğlu izleyicilerden tam not alan oyuncular arasında yer alıyordu.

FEYYAZ ŞERİFOĞLU GERÇEK AİLESİNİ PAYLAŞTI

Sadık Şimşek'in aktardığı habere göre; Feyyaz Şerifoğlu sadece yakın arkadaşlarının bulunduğu facebook hesabında ailesinin fotoğrafını paylaştı.

Feyyaz Şerifoğlu anne ve babasının fotoğrafını ''Canım annem ve babam '' notuyla paylaştı. İşte arkadaşları tarafından da yoğun ilgi gören o özel fotoğraf:

Feyyaz Şerifoğlu'nun anne ve babası efsane sanatçı Barış Manço'nun bal mumu heykeliyle fotoğraf çektirdiler:

3-lzwf.jpg

FEYYAZ ŞERİFOĞLU HAKKINDA BAZI BİLGİLER

Feyyaz Şerifoğlu, 1991 yılında Rize’de doğmuştur. Üniversite eğitimi için Tekirdağ’a gelerek Tekstil Mühendisliği okumuştur . Ajda Pekkan’ın vokalisti olarak da tanınan Şerifoğlu, “Gidene” şarkısıyla O Ses Türkiye yarışmasında dikkatleri çekmiştir . Ayrıca Kırmızı Oda dizisinde Can karakterini canlandırmıştır

Camdaki Kız dizisinde oynayan Feyyaz Şerifoğlu üç sezon boyunca ''Sedat'' karakterine can verdi.

Camdaki Kız dizisi, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Dizide Nalan adlı genç bir kadının hikayesi anlatılmaktadır. Nalan güzel, zeki ve temiz kalpli bir kadındır. Ancak normal kadınlardan çok farklı olan, herkesten sır gibi sakladığı birkaç gizli tarafı bulunmaktadır

İlgili Haberler
Yaşam