Kızıl Goncalar dizisinde herkesi ters köşe yapacak gelişme! Seyirciler de anlam veremedi

Kızıl Goncalar dizisinde herkesi ters köşe yapacak gelişme! Seyirciler de anlam veremedi
NOW'da yayınlanan ,başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın yer aldığı 'Kızıl Goncalar'' dizisi bu akşam 10.bölümüyle ekranda olacak. NOW TV dizisinde seyircileri ters köşe yapacak bir gelişme yaşanacak ve tüm sırlar açığa çıkacak.

Bu akşam, NOW TV'de yayınlanacak olan 'Kızıl Goncalar' dizisi, izleyicilere heyecan dolu bir 10. bölüm sunmaya hazırlanıyor.

Başrollerinde usta oyuncular Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın yer aldığı dizi, izleyicilere sırlarla dolu bir dünyanın kapılarını aralayacak.

sir-perdeleri-aralaniyor-h42709-8aa69.jpg

Dizinin bu akşamki bölümünde izleyicileri ters köşe yapacak bir gelişme yaşanacak ve merakla beklenen tüm sırlar açığa çıkacak. 'Kızıl Goncalar' dizisi, izleyicilere unutulmaz bir dizi deneyimi yaşatmaya devam ediyor.

ss3.jpg

KIZIL GONCALAR DİZİSİNİN 10.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Mira’nın gerçek ailesinin peşine düşmesinden korkan Levent onu ikna edebileceğine inandığı tek kişi olan Meryem’den yardım ister. Meryem ise Suavi’nin sırrına ihanet etmekle Levent’e yalan söylemek arasında sıkışmışken Suavi’yi ötanazi kararından vazgeçirmeye uğraşır.

ss1.jpg

Zeynep’e oynanan oyun yüzünden onunla arası açılan Cüneyd bir buhrana sürüklenirken, Hasna’nın doldurduğu Sadi bu durumu, iktidarını perçinleyecek bir fırsat olarak kullanmaya karar verir. Ancak Zeynep’in kovulan eş olarak karşılaşacağı acı sona teslim olmaya niyeti yoktur. Annesinin itirazlarına rağmen boyundan büyük bir işe girişir.

ss1.jpg

Meryem’i ailesinden uzak tutmak isteyen Beste’nin eline ise çok büyük bir koz geçer. Sadi’nin Levent ile ailesini de davet ettiği ve Cüneyd’i köşeye sıkıştıracağı iftar ise büyük sırların açığa çıkmasıyla sonuçlanacaktır.

'Kızıl Goncalar'' bu akşam saat 20:00'de NOWda!

Kaynaklar: Dizidoktoru.com, kisadalga.net, nowtv.com.tr

İlgili Haberler
Yaşam