Canan Karatay önerdi. Şimdi değeri altınla yarışıyor.. Üreten ve tüketenler çok şanslıymış

Canan Karatay önerdi. Şimdi değeri altınla yarışıyor.. Üreten ve tüketenler çok şanslıymış
Canan Karatay'ın önerdiği mucize besin şimdilerde altınla yarışır hale geldi. Kilosu 500 TL'ye dayanan zeytinyağını hem üretenler hem de tüketenler avantajlı çıkıyor. Üretenler iyi bir gelir elde ederken tüketenler de sağlıklarına sağlık katıyorlar. Peki zeytinyağının faydaları nelerdir?

Zeytinyağının mucizevi faydaları ve yükselen değeri hakkında konuşmak gerekirse, son zamanlarda Canan Karatay'ın önerdiği bu besin altınla yarışır hale geldi. Özellikle kilosu 500 TL'ye dayanan zeytinyağı, üretenler ve tüketenler için büyük avantajlar sunmaktadır.

Durumu iyi olan vatandaşlar organik zeytinyağı almaya özen gösterirken birçok vatandaş ise ucuz ve hileli zeytinyağlarından satın almak zorunda kalıyor.

ORGANİK ZEYTİNYAĞI EN FAYDALISI

Zeytinyağının sağlık açısından birçok faydası bulunmaktadır. Öncelikle içerdiği yüksek antioksidanlar sayesinde vücut için oldukça faydalıdır. Kalp ve damar sağlığını korur, kanser riskini azaltır, sindirim sistemini düzenler ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Aynı zamanda cilt ve saç sağlığı için de oldukça etkilidir.

6162310945d2a06a3cdd3787.jpg

Araştırmalar, Akdeniz diyetinin temel unsurlarından biri olan zeytinyağının, uzun ve sağlıklı bir yaşam için önemli bir rol oynadığını göstermektedir. Bu nedenle zeytinyağı tüketimi, beslenme alışkanlıklarımızda önemli bir yer tutmalıdır.

CANAN KARATAY NE DEMİŞTİ?

Prof. Dr. Canan Karatay, “Diğer yağlara göre çok daha faydalı olan bu zeytinyağının her sabah bir kaşık aç karnına içilmesi mucize sonuçlar verir doğurur” dedi.

Prof. Dr. Canan Karatay bir kez daha zeytinyağının faydalarından söz etti ve bir yöntem söyledi.

Prof. Karatay'da zayıflamak isteyen kişilerin zeytinyağı ve zeytinyağı içeren yemekler tüketmesi gerektiğini söylüyor.

Kaynak: Kisaldalga.net

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

Yaşam