Halıdaki lekeyi çıkarmayı sağlayan tüyo: Tek hamlede tüm lekeleri yok ediyor

Halıdaki lekeyi çıkarmayı sağlayan tüyo: Tek hamlede tüm lekeleri yok ediyor
Halıdaki çay ve kahve lekesini geçirmenizi sağlayacak temizlik tüyosu

Halıdaki çay ve kahve lekeleri, evde sıkça karşılaşılan ve can sıkıcı bir durumdur. Ancak endişelenmeyin, bu lekeleri geçirmenin etkili yolları bulunmaktadır. İşte size halıdaki çay ve kahve lekelerini geçirmenizi sağlayacak temizlik tüyosu:

HALIDAKİ ÇAY LEKESİNİ GEÇİREN YÖNTEM


Posta'da yer alan içerikte; Halıdaki çay veya kahve lekesini geçiren yöntem paylaşıldı. Tamamen doğal olan bu yöntem herkesin işini kolaylaştıracak.


Bir kabın içerisine ılık su koyun. Suya çeyrek limon suyu ve çok az mutfak deterjanı ekleyin. Bu malzemeleri karıştırdıktan sonra temizlik süngerini karışıma batırın. Yalnız süngerde olan fazla suyu sıkmayı unutmayın. Hafifçe lekenin dışından merkezine doğru süngerle silin. Temizlendiğini görene kadar devam edin. Sildiğiniz alanı temiz suyla durulayın.

225346789-kahve-lekesi-nasil-cikar-halidan-kahvekafeblogspotcom.jpg

Eğer hâlâ leke varsa temizleme ve durulama işlemini tekrarlayın. Temizlik ve durulama sırasında fazla suyu aldırmak için yanınızda temiz kuru bez bulundurmayı unutmayın. Tüm işlemlerin sonunda halıyı kurumaya bırakın.

Unutmayın, halınızdaki çay ve kahve lekelerini geçirmek için hızlı ve doğru müdahale çok önemlidir. Yukarıda paylaştığımız temizlik tüyolarını uygulayarak halınızı ilk günkü gibi temiz ve lekesiz hale getirebilirsiniz.

İlgili Haberler
Yaşam