Harcamak onlara göre değil! Ceplerinde sanki akrep var gibi: En cimri 3 burç belli oldu

Harcamak onlara göre değil! Ceplerinde sanki akrep var gibi: En cimri 3 burç belli oldu
Asla para harcamayı sevmeyen 3 burç belli oldu! İşte o cimri burçlar

"En cimri 3 burç" başlıklı yazımızda, astroloji ve finans konularını bir araya getirerek, en tutumlu ve tasarrufçu 3 burcu ele alacağız.

Astrolojiye göre, burçların kişilik özellikleri ve maddi durumları arasında bir bağlantı olduğuna inananlar için, burçların maddi konulardaki tutumları oldukça önemli olabilir.

Cimri burçlar arasında en dikkat çeken üç burç bulunmaktadır. Bu burçlar, ceplerinde akrep var gibi, yaptıkları harcamalarda oldukça titiz ve dikkatlidirler. Paralarını asla paylaşmak istemezler ve harcamalarını minimumda tutmayı tercih ederler.

OĞLAK: Maddeci Oğlakların en büyük fobisi para harcamak. Onlardan savaşmayı isteyin ama para istemeyin. Borç para istenince ise dünyaları başlarına yıkılır. Sakın diyelim...

AKREP: Hesap, kitap onların işi. Matematiği bulan ünlü bilim adamı Akrep burcu dersek şaşmayın. Akrepler para ödemeyi değil ödetmeyi severler. Hesap öderken bir adım geride dururlar.

02-1.jpg

BAŞAK: Başak burcu da cimri burçlar arasında yer alır. Detaycı ve titiz yapıları nedeniyle harcamalarını dikkatli bir şekilde yaparlar. Gereksiz harcamalardan kaçınarak, paralarını korumayı ve biriktirmeyi tercih ederler. Kuruşun hesabını kim yapar tabii ki Başak. Ya hep kazanıp hem cimri olmayı nasıl beceriyorsunuz sevgili Başaklar... Hatırlatalım... Kefenin cebi yok!

YENGEÇ BURCUNA DA DİKKAT ETMELİSİNİZ

Yengeç burcu da cimri burçlar arasındadır. Ailelerine ve sevdiklerine düşkün olan Yengeç burcu, harcamalarını genellikle ailesine yönlendirir ve gereksiz harcamalardan kaçınarak parayı korur.

Kaynak: Aksam.com.tr, Kocaeli Barış

İlgili Haberler

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Yaşam