Perinçek'ten 'AKP - HÜDAPAR işbirliğine': AK Parti de rahatsız; MHP de kaynıyor

Perinçek'ten 'AKP - HÜDAPAR işbirliğine': AK Parti de rahatsız; MHP de kaynıyor
Vatan Partisi'nin genel başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la görüşme talebinde bulunduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı adaylığını resmen açıklayan Doğu Perinçek, AKP'nin HÜDA-PAR'la 14 Mayıs seçimi için işbirliği yapmasına karşı çıkmıştı.

Ankara'da gazetecilere konuşan Perinçek, AKP'den ittifak konusunda kendilerine bir görüşme talebi gelmediğini ifade etti.

Habertürk'ten Bülent Aydemir'in aktardığına göre Perinçek, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la görüşme talebinde bulunduğunu ifade etti.

Vatan Partisi lideri, sözlerini şöyle sürdürdü: “HÜDA-PAR'ın kamuoyu önünde ittifak içinde gösterilmesi, seçim kaybettirecek, ittifaka çok oy kaybettirecek bir olay. Millet İttifakı’na ‘Siz PKK'yla işbirliği yapıyorsunuz' derken, siz de öbürüyle yapıyorsunuz. Belki de bir tuzak. Bundan AK Parti de rahatsız; MHP de kaynıyor. Anayasa Mahkemesi’nin serbest bıraktığı 540 milyon lirayı Hazine ve Maliye Bakanı HDP’ye vermesin. AYM yanlış karar verebilir. Maliye Bakanı da diyecek ki, bu dava sonuçlanıncaya kadar milletin parasını size vermeyeceğim.” (Kısa Dalga)

Politika