Urla'da yer bulamayanların ikinci adresi olan İzmir'deki ilçe... Akın akın arsa alıyorlar

Urla'da yer bulamayanların ikinci adresi olan İzmir'deki ilçe... Akın akın arsa alıyorlar
Bayındır, Urla ve Seferihisar gibi popüler ilçelerde yer alan köylerde yer bulamayanlar için alternatif bir seçenek olmaya başladı.

İzmir Olay'ın haberine göre; Bayındır, Urla ve Seferihisar gibi popüler ilçelerde yer alan köylerde yer bulamayanlar için alternatif bir seçenek olmaya başladı.

İzmir'e yakınlığı ve doğal güzellikleriyle dikkat çeken Bayındır, köy hayatı yaşamak isteyenlerin ilgisini çekmeye başladı. Özellikle arsa alımı konusunda yoğun bir talep gören ilçe, Urla'dan sonra ikinci adresleri haline geldi.

Urla'da yer bulamayanların tercih ettiği Bayındır, sessiz ve sakin bir yaşam arayışında olanlar için ideal bir seçenek olmaya devam ediyor. Doğal güzellikleri ve temiz havasıyla bilinen ilçe, köy hayatı yaşamak isteyenler için cazip fırsatlar sunuyor. Son dönemde artan arsa alımları da bu talebin bir göstergesi olarak karşımıza çıkıyor.

maxresdefault.jpg

Köy hayatı yaşamak isteyenlerin tercih ettiği bu güzel ilçe, Urla ve Seferihisar'da yer bulamayanların yeni rotası haline gelmiş durumda. Doğayla iç içe bir yaşam arayışında olanlar için Bayındır, huzurlu bir yaşam vaat ediyor. Bu yönde yapılan arsa alımları da ilçenin gelecekteki potansiyelini gözler önüne seriyor.

Bayındır Hakkında Kısa Bilgi

Bayındır, İzmir'in güneydoğusunda Küçükmenderes Havzasında yer alır. İl merkezine uzaklığı 80 km'dir. Kuzeyinde Kemalpaşa; doğusunda Ödemiş; batısında Torbalı; güneyinde Tire ile çevrelenir.

İzmir'in güneydoğusundaki Küçük Menderes Havzası'nda yer alan medeniyetler beşiği Bayındır, tarihi yapıları ve yemyeşil doğasıyla olduğu kadar çiçek yetiştiriciliğiyle de ünlü.

Bayındır'da ne yenilir?

Masalları andıran bu güzel kentte, adeta insanlarının ruhuna işlemiştir çiçeklerin güzelliği ve zarafeti. Gelelim yemeklerine, leziz uluk katmeri, yöresel keşkek, köy ekmeği, pişmiş turşu, ada pilavı, Bayındır usulü tarhana, otlu pide ve muhteşem patlıcan balığı sadece alternatiflerinizden bir kaçı.

İlgili Haberler

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Yaşam