En korkak 4 burç : Bu burçlar aşırı korkak ve çekingen oluyorlar

En korkak 4 burç : Bu burçlar aşırı korkak ve çekingen oluyorlar
Bu burçlar, genel anlamda korkak ve çekingen olmalarıyla bilinirler.

Astroloji dünyasında, bazı burçların diğerlerine göre daha korkak ve çekingen olduğuna inanılır. Bu durum, kişilerin doğum anındaki yıldız konumlarına bağlı olarak yorumlanır.


Posta'da yer alan bir haberde; en korkak burçların özellikleri anlatıldı. Hepsinin birer fobisi var ve hepsi oldukça korkak. Bazısı doğuştan böyle, bazısıysa yaşadıkları nedeniyle korkak oluyor. İkizler, yengeç, terazi ve akrep bu burçlar olarak açıklandı. İşte korkak 4 burcun bilinmeyen yönleri.

people-2562694-640.jpg

1- İKİZLER BURCU

İkizler burcu olanların genellikle bağlılık korkusu olur. Hayatları boyunca bir şeye bağlı kalmak konusunda çok zorlanırlar. İkizler burçları her zaman çok meraklı olur.

İkizler burcu olanlar her şeyi denemek ve bilmek isterler. Bu sebeple hayatları boyunca hiçbir şeyi kaçırmak istemezler. Hayattan geri kalmak İkizler burcunun en büyük fobilerinden biridir.

2- YENGEÇ BURCU

Yengeç burçları genellikle yalnız vakit geçirmeyi sever. Bu sebeple kalabalık ortamlardan korkarlar. Kalabalık bir yerde olmanın kaygısıyla baş edemezler. Çünkü bu, hiç yapmak istemedikleri pek çok insanla sosyalleşmek, hoş olmayan durumlarla uğraşmak zorunda kalmaları anlamına gelir.

girl-6059889-640.jpg

3- TERAZİ BURCU

Terazi burçları, Yengeç burçlarının tam tersi olarak yalnız kalmaktan hiç hoşlanmazlar. Terazi burçları, insanların etrafında olmayı sevdikleri için kendi başlarına olmayı sevmezler.

Kendilerini mutlu ve memnun hissetmelerini sağlar. Bir kişinin şirketinde olmak onlara bir denge sağlar. Yalnız kalma düşüncesiyle ürperirler.

people-1492052-640.jpg

4- AKREP BURCU

Akrep burçları insanlara karşı güven sorunu yaşar. Birine güvenilmek onların en büyük fobilerinden biridir.

Akrepler insanlara güvenmekte çok zorlanırlar. Güvenmedikleri insanların yanında olmak onları rahatsız eder. Sürekli herkesten şüphelenirler.

Akrep burçlarının bu huyu bazen sosyal ilişkilerine zarar verir. Şüpheci olmak ve güven duymamak insanlarla iletişimini zorlaştırır.

İlgili Haberler

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Yaşam