Neslihan Atagül’den olay olan ‘Dilber’ yorumu! Açıklaması büyük ses getirdi

Neslihan Atagül’den olay olan ‘Dilber’ yorumu! Açıklaması büyük ses getirdi
Neslihan Atagül, Kanal D ekranlarında yayımlanan İnci Taneleri dizisi hakkında açıklamalarda bulundu ve Dilber karakterine can veren Hazar Ergüçlü’ye övgüler yağdırdı

Kanal D ekranlarında yayımlanan İnci Taneleri dizisi gündemden düşmüyor. Neslihan Atagül, Kanal D ekranlarında büyük ilgi gören İnci Taneleri dizisi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Dizide Dilber karakterine can veren Hazar Ergüçlü'ye övgüler yağdıran Atagül, genç oyuncunun performansını takdirle karşıladı. Neslihan Atagül'ün bu övgü dolu sözleri, genç oyuncu Hazar Ergüçlü'nün yeteneklerini bir kez daha kanıtlamış oldu.

Posta.com.tr'nin haberine göre; Meslektaşı Kadir Doğulu ile 2016 yılında evlenen oyuncu Neslihan Atagül, Türk dizilerinin Latin Amerika ve dünya genelindeki başarılarının kutlandığı Turkish Drama Gala etkinliği dönüşü havalanında görüntülendi. Gazetecilerle ayak üstü sohbet eden oyuncudan İnci Taneleri dizisinde rol alan meslektaşı Hazar Ergüçlü’ye övgü yağdırdı

65b626ea4a1c91cf5e78fe36.jpg


Neslihan Atagül, Kanal D'nin reyting rekortmeni yeni dizisi 'İnci Taneleri'ni değerlendirdi. Oyuncu 'Dilber'i canlandıran Hazar Ergüçlü'nün dansını çok beğendiğini söyleyip "Evet, mükemmel bir iş çıkarmış Hazar, harika dans etmiş, çok da güzel bir kadın" dedi.


Hazar Ergüçlü ile 5 yıllık ilişkisi Aralık 2022'de biten yönetmen Onur Ünlü de eski sevgilisini öve öve bitiremedi. Ünlü "Beğenerek izledim, çok başarılı bir iş olmuş, Hazar zaten çok iyi bir oyuncu, hep çok iyiydi, onu çok seviyorum. Kendisiyle telefonda görüşüyorum. Arkadaşlığımız devam ediyor"

İlgili Haberler
Yaşam